Transfer Çalışmaları
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 2
ZayıfMükemmel 
Yazar Yönetici   
Çarşamba, 11 Ağustos 2010 21:52
Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon
Türkiye’nin voleybol da yenilgisiz tek takımı olan, Çorum ilinde tarih yazarak Türkiye Aroma 3. voleybol liginden hiç yenilgi almadan 2. lige çıkan Sungurlu Spor Voleybol Takımı 5 oyuncu transfer etti.  Önümüzdeki sezon Türkiye Aroma 2. Voleybol Liginde mücadele edecek olan Sungurlu Spor Kulübü Voleybol Takımı, 2. Ligde güçlü bir şekilde mücadele etmek ve 2. Ligde kalıcı olmak için takımın eksik olan mevkilerine 5 oyuncu transfer etti.
Transferlerle ilgili bilgi veren Sungurlu Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir,” İlçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil edecek takımı kurmak için çalışıyoruz” dedi. Birinci hedefimiz ikinci ligde kalmak, ikinci hedefimizde yarı final oynamak olacaktır diyen Özdemir, “Geçen seneki takımımızdan, 5 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Onların yerine, Ankara Ziraat Bankası’nda oynamış ve geçen sezon Edirne Keşan Belediye Spor’dan 2.08 boyunda Kadir Aydın, Tokat Niksar Belediyesi’nden geçen sezon 2. Ligde oynayan Tolga Yine, Ziraat Bankası’nda oynamış şuan da Ankara Başkent Üniversitesi’nde oynayan Libero Ozan, Gümüşhane Torul Gençlik Spor’dan Emre ve yine Ankara Ziraat Bankası’nda oynamış Genç Milli Takımda olan bir oyuncuyla da anlaşmış bulunuyoruz” dedi.
Takımın boy ortalamasının 1.95 civarına yükseltmiş bulunuyoruz diyen Özdemir, “Geçen seneki takımdan Berk, Can, Hakan, Osman, Alper, Özkan ve Alperen’le de sözleşmelerimizi yeniledik. Takımımızı maddi gücümüz kadar kurduk. Başarılı olmak için ilimizin ve ilçemizin ismini en güzel şekilde temsil etmek için çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
Bu sene sadece voleybol takımımıza 150 bin TL bütçe yaptıklarını, bu miktarın bulunması halinde ancak 2. Ligde kalıcı bir takım oluşturabildiklerini belirten Özdemir, “Takımın sponsor bulunması ve bütçenin artırılması halinde birinci lige çok rahat çıkabileceklerini söyledi.