Birlik Seçimi Yapıldı
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 2
ZayıfMükemmel 
Yazar Yönetici   
Cumartesi, 29 Mayıs 2010 11:49
Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon
Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen seçimleri yapıldı. Özel İdare Konferans Salonu’nda İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin Başkanlığında yapılan  toplantının açılış konuşmasını Özel İdare Müdürü ve Birlik Müdürü Ahmet Haşim Özsaray yaptı. Toplantıda 2009 yılı gelir ve gider kesin hesapları kabul edildi.
Köylere Hizmet götürme Birliği Encümen Seçimleri sonucunda, İl Genel Meclisi Üyeleri olarak Celal Güngör ve İbrahim Çırakoğlu seçilirken, Muhtarlardan Karaoğlu Köyü Muhtarı Dursun Karaderili ve Büyük Polatlı Köyü Muhtarı Akif Demirkazma Köylere Hizmet götürme Birliği Encümenliğine seçildi.
Toplantı sonunda İlçe Kaymakamı ve Birlik Başkanı Hulusi Şahin 2009 yılı içinde köylerde yapılan çalışmalarda bilgi vererek, emeği geçenlere teşekkür etti
Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.