Sonunda Muradına Erdi
Sonunda Muradına Erdi
Kullanıcı DeÄŸerlendirmesi: / 4
ZayıfMükemmel 
Yazar Yönetici   
Salı, 25 Ocak 2011 21:28
Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

İlçemizde geçtiğimiz yıl ayrıldığı sevgilisinden ayrıldıktan sonra geçirdiği cinnet sonucu babasını bıçaklayan genç, cezaevinde sevdiği kızla evlendi. Sungurlu Cezaevi’nde 1 yıldır tutuklu bulunan Fatih Mehmet Gül (20),  cezaevine girmeden önce sevdiği olan Esra Uslanmaz ile evlenmek için Cezaevi Müdürlüğü’ne başvurdu. Tutuklu gencin talebini değerlendiren adli makamlar yapılan yasal işlemlerin ardından her iki gencin evlenmesine izin verdi.
Gelin Esra Uslanmaz, infaz memurlarının nikah şahitliği yaptığı, Sungurlu Belediyesi Nikah Memuru Seyfettin Alkan’ın kıydığı nikahın ardından Fatih Mehmet Gül ile hayatını birleştirdi. Cezaevindeki düğün törenine hükümlüler katılırken, genç çiftlerin yakınları katılmadı.
Geçtiğimiz yıl Ocak ayında sevdiği kızdan ayrılan genç, geçirdiği cinnet soncu tartıştığı babasını bıçaklamış elindeki baltayla da evdeki eşyaları kullanılmaz hale getirmişti. Olayın ardından kısa sürede yakalanan genç çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

Â